Velkomstinnlegg

Av | juni 5, 2020

Velkommen skal du være på min fiffige blogg om alt mulig innenfor tannlege-yrket. Mitt navn er Oliver Clarkson og jeg er en entusiast for tenner og tannlegeyrket. Jeg har gjennom barndommen drømt om å bli tannlege. Og nå i en alder av 47 er jeg på vei mot målet mitt. Jeg er gift med en norsk vakker tannlege dog. Jeg og min norske kone er bosatt i Oppegård og trives megeg godt. Noe av grunnen til at jeg har åpnet denne bloggen er å utfordre meg selv til å skrive og snakke bedre Norsk og fortelle om dette eventyret mot å komme inn på tannlegeskolen i Norge. Mitt morsmål er Engelsk siden jeg er en briter og har nå bodd i Norge i 8 år sammen med Susanne, min vakre kone. Hun hjelper meg med å korrigere min norsk.

Om du sitter og leser dette så så er åpenbart at du har interesse for tannbehandling, tenner og alt som hører til dette emnet. Jeg er en lidenskapelig person som kommer til å bli verdens beste tannlege.

Mitt mål i livet er perfeksjon i alt jeg gjør. Dette er en utrolig dritt livsfiolsofi fordi man lever med et høyt stressnivå fordi ingenting er noengang bra nok. Man vil alltid ha bedre resultat og klarer aldri å bli tilfreds. Men på den andre siden, så utvikler du deg til stadighet og dette kommer pasietene til nytte. Fordi de får den aller beste kvaliteten på alt arbeid man leverer.

På denne bloggen får du også vite hvorfor jeg valgte denne karriereveien i detalj. Jeg har tidligere vært en lærer og kanskje mitt eventyr kan også inspirer deg til å ville bli tannlege du også. Min kone jobber til daglig som tannlege og er veldig glad i fotografi. Hun viser meg bildene hun tar av sine pasienter, som selvfølgelig er anonyme. Og hun forteller meg om alt det hun gjør. Dette finner jeg veldig spennende. Jeg kommer til å snakke en del også om hennes caser på denne bloggen.